Her finner du materiale som omtales i, eller er relevant for tema som tas opp i boka Tekst 2 null. Eksemplene er ordnet kapittelvis i menyen nede til høyre.

Les mer om boka på disse sidene og hos Universitetsforlaget

13.09.2010

YouTube med direktesendinger

Vi er inne på hvordan fjernsynsmediet er i endring i flere av kapitlene i Tekst 2 null. Kringkastet fjernsyn er en rren transmisjonstjeneste, mens de fleste nettjenestene er basert på konsultasjon. Sanntidstreaming via nettsider har vært tilgjengelig en stund, men kommer trolig til å nå et langt større pubikum når YouTube begynnre å levere video i sanntid.

Tidligere har en rekke enkeltbegivenheter blitt sendt live, men da ved hjelp av tredjepartsleverandøreri. Nå dreier det seg om testing av en helt ny plattform, som knytter "live streaming" til Youtube-kanaler.

Testen nedenfor vil kun være tilgjenegelig et par dager, og ifølge pressemeldingen vil testingen i første omgang kun gjelde amerikanske Youtube-partnere. Resten av verden kommer nok etter om ikke lenge.Kilde. YouTube Blog: Testing, testing...YouTube begins trial of new live streaming platform

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Design by Pocket Blogger Templates