Her finner du materiale som omtales i, eller er relevant for tema som tas opp i boka Tekst 2 null. Eksemplene er ordnet kapittelvis i menyen nede til høyre.

Les mer om boka på disse sidene og hos Universitetsforlaget

01.08.2012

Twitter snur etter skandale

Guy Adams, Los Angeles-korrespondenten til den britiske avisen The Independent, ble stengt ute fra Twitter, under henvisning til at han hadde twitret epostadressen til NBCs sjef for OL-sendingene. Ifølge Twitters brukerregler kan man ikke twitre andre folks personlige informasjon, for eksempel personlige e-postadresser. Spørsmålet da er om epostadressen til NBCs OL-sjef er personlig eller offentlig.

Adams mente den var offentlig, og bestred selvsagt at han ble utestengt fra Twitter. På nettet raste beskyldningene mot Twitter og selskapet ble beskyldt for å være i lomma på den amerikanske TV-giganten NBC. Tusenvis av Twitter-brukere brukte hashtaggen#twitterfail for å protestere mot selskapets håndtering.

I et blogginnlegg på sine egne nettsider skriver Twitters juridiske rådgiver at de gjorde en feil da de deaktiverte kontoen til Adams.

Adams selv sier til Wall Street Journal at han synes det er flott å være tilbake på Twitter, slik at han kan fortsette å «dele kjedelige detaljer om sitt liv» på nettsamfunnet.

Kilde: Digi.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 
Design by Pocket Blogger Templates